28 februari 2009

Den bästa årstiden

Nu är den här! Den bästa årstiden- vårvintern!

Det är massor med snö, en sol som skiner och värmer och dagarna blir ljusare och längre. Vi firade detta med en dagstur till Svartsjöarna. Sällskap fick vi av Maria, Andreas och till Easys stora glädje Zeke. Efter att ha börjat dagen med sovmorgon och frukost i soffan (förra veckan steg vi upp halv fem för att köra till Mora!) packade vi ryggan med varm O´boy och mackor med antingen gravad lax eller ost. Easy var otålig medan vi gjorde oss iordning och börjar till och med tjuta i hallen :- )

På parkeringen vid masten var det mycket bilar men väl ute i skogen märks det inte att mycket folk är i farten. Vi skidrade bort till norra sjön och gjorde oss en mysig rastplats. Hundarna skötte sig exemplariskt, ok- någon gång trasslade de väl in sig i varandra eller runt ett träd men i det stora hela skötte de sig bra. Däremot har det ännu lärt sig att vila vid rast.


Springa- det är livet!


Crazy dog


Fikaplats


Fotosession

1 kommentar:

Anonym sa...

Håller med. En fin årstid. Igår hade vi sådär fint väder som ni verkar ha haft. Men idag var det "underkyld dimma" mest hela dagen och i morse -23. Det blev dock 14-15 framåt dagen. Men som sagt, rätt trist.

Mycket snö har vi tack och lov. Hoppas vi får ha den kvar.